Maar het is juist het tegenovergestelde, zondag 19 mei hadden wij een gezellige dag met een goede opkomst van maatjes die gezellig een spelletje samen speelden bij spellenwinkel “De Dobbelsteen” in Den Bosch. 

Diverse spellen zijn hier aan bod gekomen en het kon niet gek genoeg! Van onder andere: “Shit Happens”, naar ’30 Seconds’, Ticket to Ride, Regenwormen, Magic, Dammen en Schaken.

Mensen gingen gezellig en ook fanatiek met elkaar de strijd aan met een spelletje, wat drinken en natuurlijk gezellig kletsen met elkaar.

Ook mochten wij een paar nieuwe maatjes verwelkomen die voor het eerst meededen met een activiteit, die ook gezellig meededen en het naar hun zin hadden.

Lijkt het jou ook leuk om een spelletje mee te doen, een andere activiteit mee te doen of mensen te leren kennen?

Dan zien wij jou ook graag bij een activiteit.

Hopelijk tot binnenkort!

Vervolg activiteiten in regio Den Bosch.

Bekijk alle komende activiteiten in regio Den Bosch.

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kevin Sperber | 19-05-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.