Op zaterdag 18 mei hebben wij in Breda een gescheiden activiteit gehad. De mannen zijn naar Ted’s Arcadehal gegaan en met de meiden zijn wij op bezoek geweest bij Kattencafé Familie Snorhaar in Breda.

De dag begon al mooi met een zonnetje, terwijl de eerste meiden zich verzamelden voor de ingang van Kattencafé Familie Snorhaar. Al snel kwamen alle meiden die meededen en zijn we naar binnen gegaan. Daar lagen een paar super schattige katten lekker in de boom te liggen en een ander was met een klant aan het spelen. En weer een ander probeerde, als een echte Garfield, eten bij klanten te scoren; de deugniet 😜.

De medewerker die ons bediende, heeft ons super vriendelijk ontvangen en verwees ons naar een tafel aan het raam, zodat wij het mooiste zicht hadden. Daarbij was de tafel uitklapbaar, wat het handig maakte voor ons om te gaan schilderen. We begonnen met het zoeken naar een idee op Pinterest en vervolgens gingen we lekker schilderen, kletsen over meidendingen en als vrijwilliger heb ik nog goede ideeën ontvangen. Ook ontvingen wij een cupcake met een heerlijke koffie of thee naar keuze.

Gezellig geëindigd met spontane samenkomst met de mannen
Achteraf zijn wij nog naar Café de Vulling gegaan om nog even bij de mannen te gaan zitten en zo de dag gezellig af te sluiten.

Het was super leuk om even samen met alleen meiden te zijn, zo konden we even over meiden dingen kletsen en daarna even samen te komen met de mannen, voor wie wilde.

Vervolg activiteiten in regio Breda

Bekijk alle komende activiteiten in regio Breda.

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kimberley de Bruijn | 18-05-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.