Tranen met tuiten bij Bryan Vreijsen, die donderdag te horen kreeg dat hij op 26 april mag lunchen met niemand minder dan de koning. De Brabander is één van de honderd genodigden voor een feestmaal ter gelegenheid van Willem-Alexanders tienjarig jubileum op de troon.

„Blijkbaar ben ik door heel veel mensen aangemeld voor stichting Brabant Maatjes”, vertelt de nog altijd verblufte Vreijsen. „Brabant Maatjes heb ik opgericht in 2019, nadat ik op Twitter een bericht plaatste dat ik me eenzaam voelde en graag iemand zou hebben om leuke dingen mee te doen. Daar kwamen zoveel reacties op dat ik voor meer mensen iets wilde betekenen. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Activiteit Brabant Maatjes – Pizza Workshop

Nu organiseer ik samen met mijn nieuwe vrienden activiteiten waar iedereen in Brabant tussen de 18 en 35 jaar aan kan deelnemen. Mensen ontmoeten elkaar, wisselen nummers uit en vierden afgelopen jaar zelfs kerst samen!” Pas vorige week werd Brabant Maatjes ook daadwerkelijk een stichting.

„Wat ik de koning wil vragen op 26 april? Of we misschien wat ondersteuning kunnen krijgen vanuit het Oranje Fonds. Wie weet kunnen we dit initiatief dan ook uitrollen in andere provincies. Ja, een heel praktische vraag eigenlijk”, lacht Vreijsen. De Brabander verwacht daarnaast 99 anderen te ontmoeten met mooie initiatieven.

Lees verder via telegraaf.nl >>

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 24-03-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.