Tijd om te beginnen!

Op Donderdag 24 Maart 2023 was het een zeer bijzondere dag voor veel mensen. Het was de dag waarop 16 teams zich verzamelden om de strijd aan te gaan voor de eerste plek. Voor ons was het een dag om naar uit te kijken. Samen met onze maatjes hadden we ons ingeschreven en we vormden drie teams om deel te nemen aan de wedstrijd.

De maatjes maakten kennis met elkaar, lachten en haalden herinneringen op over vroegere Disney en Pixar films. Het was geweldig om te zien hoe ze zich vermaakten en hoeveel energie er was.

Toen de wedstrijd begon, gingen alle teams aan de slag. Het was een echte uitdaging. De vragen waren pittig en de opdrachten waren moeilijk, maar de teams waren vastbesloten om te winnen. Onze teams deden hun uiterste best en werkten samen om alle vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.

Tot slot

Hoewel de maatjes niet in de prijzen vielen, hebben we een fantastische tijd gehad. Er zijn nieuwe contacten gelegd, vrienden gemaakt en samen veel gelachen. Het was een avond vol gezelligheid en nieuwe ervaringen. Het was een onvergetelijke avond waarop we ons best hebben gedaan, hebben genoten en hebben geleerd om als team samen te werken.

Stichting Brabant Maatjes

Lion King Team 1

Toy Story Team 2

Beauty and the Beast Team 3

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 24-03-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.