Op 5 februari brachten we samen een bezoek aan Kasteel Helmond en het was een onvergetelijke ervaring voor Eenzaamheid bestrijding en nieuwe contacten. Lees verder voor de ervaringen!

We werden rondgeleid door een gids die ons alles vertelde over de fascinerende geschiedenis van het kasteel. We leerden over de adellijke families die er een rol in speelden, de verhalen over macht, liefde, oorlog en bedrog, het was geweldig om alles te horen. Lees verder onder de foto.

Gesprekken achteraf – napraten met zowel bekende als nieuwe maatjes

Na de rondleiding gingen we gezellig lunchen in het Kasteel Restaurant. Hier hebben we nagepraat en gekletst met zowel de trouwe maatjes als nieuwe gezichten. Het was geweldig om nieuwe vrienden te maken en nummers uit te wisselen, en om plannen te maken voor toekomstige activiteiten.

Journalist – KRO-NCRV

Er was ook een journalist aanwezig van KRO-NCRV die enkele maatjes interviewde over hun ervaringen bij Brabant Maatjes. Deze geluidsfragmenten zullen worden gebruikt tijdens een uitzending op NPO Radio 1 op 6 maart tussen 02:00 en 03:30, in het programma ‘De nacht van…‘. Lees verder onder de foto.

Bron Activiteit Brabant Maatjes: Fotocollage bezoek aan Kasteel Helmond

Bryan en Kim zullen een uitgebreid verhaal geven over Brabant Maatjes en de activiteiten die we beleefd hebben, met de maatjes. Alles voor Eenzaamheid bestrijding.

Doe jij ook mee? Of blijf op de hoogte!

We hopen dat dit verhaal je enthousiast maakt om deel te nemen aan toekomstige activiteiten met Brabant Maatjes. Bekijk snel onze activiteiten pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.