De Ladies Night bij Pathé Tilburg was weer een onvergetelijk evenement!

De Ladies Night bij Pathé Tilburg was weer een onvergetelijk evenement! Onze vrouwelijke maatjes kwamen samen om elkaar beter te leren kennen, film te kijken gezellig te kletsen en kraampjes te bekijken met een lekker drankje. De film “Magic Mike’s Last Dance” was een perfecte keuze voor deze activiteit en zorgde voor een heerlijk avondje uit. Tekst gaat verder onder de foto

Ladies Night - Bron: Activiteit Brabant Maatjes Ladies Night Tilburg
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Pathé Tilburg

Ladies Night – Avond vol plezier en fun

Pathé Tilburg bood een ideale gelegenheid om even te ontspannen na een drukke dag. Naast de film konden de dames genieten van een hapje en drankje, een gezellige quiz en een leuke goodiebag. Het was een avond vol plezier en fun. Er werden nummers uitgewisseld, en er waren leuke gesprekken.

Bekijk ook: De vrouwen van Brabant Maatjes hebben een gezellige High Tea gehad

Na een succesvolle 2e vrouwen activiteit, zijn er meer op komst! Houd goed onze Activiteiten pagina in de gaten of mail ons je ideeen.

Ladies Night - Bron: Activiteit Brabant Maatjes Ladies Night Tilburg - Kraampjes
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Ladies Night Tilburg – Kraampjes

Doe jij ook mee? Of blijf op de hoogte!

Bekijk snel onze activiteiten pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van al het nieuws rondom Brabant Maatjes, zoals activiteiten, exclusieve interviews en meer!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.