Op zaterdag 11 februari was het tijd voor een gezellige Avondje Uit eten bij Grill Restaurant van ‘t Spit in Eindhoven.

De maatjes waren welkom om deel te nemen aan deze activiteit en nieuwe mensen te ontmoeten. Op deze avond was de sfeer erg gezellig en ontspannen. Het was duidelijk te zien dat de maatjes genoten van de heerlijke gerechten en elkaars gezelschap.

Het grill restaurant bood een heerlijk menu met kipgerechten, spareribs, worstjes en nog veel meer. Deelnemers konden zich verheugen op een avond vol lekkers eten, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen.

Er werden verhalen uitgewisseld, grapjes gemaakt en nieuwe connecties gemaakt. Het was een perfecte avond voor jongeren om elkaar beter te leren kennen en samen te lachen. Er waren zowel vaste als 4 nieuwe maatjes aanwezig.

Avondje Uit
Bron: Activiteit Brabant Maatjes - Uit eten grill Restaurant in Eindhoven
Bron: Activiteit Brabant Maatjes – Uit eten grill Restaurant in Eindhoven

Terrassen achteraf met live artiest bij Plein 4

We verzamelden voor de ingang van het restaurant en gingen samen naar binnen. Na het eten zijn we nog een gezellig ergens een terrasje gaan pakken bij Plein 4. Hier was ook een live artiest aan het zingen.

Avondje Uit 
Bron: Activiteit Brabant Maatjes - Drankje achteraf bij Plein 4 Eindhoven
Bron: Activiteit Brabant Maatjes – Drankje achteraf bij Plein 4 Eindhoven

Dit was een geslaagde activiteit voor jongeren die op zoek waren naar een leuke en gezellige avond uit.

Wilt je ook deelnemen aan toekomstige activiteiten en op de hoogte blijven van ons aanbod?

Bekijk dan snel onze activiteiten pagina of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, interviews en evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.