Verbinding en Avontuur in Moerenburg

Op zaterdag 16 september 2023 trokken de maatjes naar het mooie natuurgebied Moerenburg in Tilburg Noord. Het startpunt was Café Zomerlust, een gezellige ontmoetingsplek waar de deelnemers zich om 13:15 uur verzamelden.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Natuurlijke Schoonheid en Interactieve Opdrachten

De speurtocht begon om 13:30 uur en bracht de deelnemers op een avontuurlijke reis door de natuur. Onderweg werden ze verrast door interactieve opdrachten die niet alleen de schoonheid van de natuur onthulden, maar ook de mogelijkheid boden om nieuwe vriendschappen te sluiten en zichzelf beter te leren kennen.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Energie, Ontspanning en Gezelligheid bij Café Zomerlust

Na de wandeling kregen de deelnemers de gelegenheid om te ontspannen en bij te praten Hier konden ze genieten van een drankje naar keuze bier/fris en de energie van de dag laten bezinken.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Wat Neem je Mee naar Huis?

Naast mooie herinneringen en nieuwe connecties in de natuur, namen de deelnemers een gevoel van ontspanning en hernieuwde energie mee naar huis. De interactieve speurtocht in Moerenburg bleek niet alleen een avontuurlijke ervaring, maar ook een verrijkende.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Toekomstige Avonturen Wachten Op Jou!

Deze interactieve wandeltocht bood een onvergetelijke ervaring. Deelnemers werden aangemoedigd om hun wandelschoenen aan te trekken, maatjes te ontmoeten en zich aan te sluiten bij de volgende ontdekkingstocht in de natuur.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Ervaringen van de maatjes

Tijdens de activiteit hebben we enkele maatjes benaderd om hun rijke ervaringen te delen. Ze hebben ons inzicht gegeven in hun reis door de begeleiding, deelname, hoogtepunten die ze hebben beleefd en waardevolle punten ter verbetering die zij hebben aangestipt:

‘Vooral de afwisseling tussen de opdrachten en het wandelen was fijn. Door de opdrachten raak je ook makkelijker aan de praat met iemand en dat werkt tijdens het lopen’

Maatje tijdens de wandeling, Tilburg

Tekst gaat verder onder de foto >>

Samenwerking met partners

Het was een fantastische samenwerking met onze partner Samen Blokje Omdenken (Onderdeel van Nature for Health). De reacties van deelnemers van beide organisaties waren fantastisch, dit heeft ons inzicht gegeven om in de toekomst meer natuur-wandelingen te gaan organiseren.

Tekst gaat verder onder de foto >>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 170 bijeenkomsten georganiseerd, 1350+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Ontdek en beleef nieuwe avonturen!

Ontdek en beleef nieuwe avonturen met onze activiteiten! Doe gezellig met ons mee en blijf op de hoogte van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen door je gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Bekijk alle activiteiten >>

Schrijf in voor nieuwsbrief >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.