Door de corona-pandemie en daarmee gepaard gaande economische krimp, hebben voedselbanken maar liefst 8,5% meer gebruikers en deze cijfers zullen nog verder stijgen.

Wij willen jullie uitnodigen om mee te helpen bij een inzamelactie die wij samen met Albert Heijn Dalempromenade in de Reeshof gaan organiseren in week 5 (30 januari t/m 5 februari). Deze inzamelactie is voor de Voedselbank en de bedoeling is dat klanten ontbijtproducten kunnen doneren.

Wist je dat 37% van de mensen die gebruik van voedselbanken nodig heeft in Nederland kinderen zijn?

Als vrijwilliger zullen jullie helpen bij het inzamelen van de producten en het informeren van de klanten over de actie. Wij hopen dat jullie interesse hebben om mee te helpen en bijdragen aan een goed doel.

Datum en tijd

Maandag 30 Januari t/m 5 Februari, tijd in overleg

Locatie

Albert Heijn Dalempromenade – Dalempromenade 40 5035 KL Tilburg

Wat zoeken wij?

Van 30 januari tot en met 5 februari zoeken wij twee of drietallen die een paar uurtjes per dag willen helpen, van maandag tot en met vrijdag. Je mag je ook alleen aanmelden, dan zorgen wij dat je wordt geplaatst bij iemand anders.

Doe jij mee? Vul dan vrijblijvend het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Elk uur dat je geeft, maakt een verschil!

Vul vrijblijvend aanmeldformulier in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wil jij op de hoogte blijven van deze actie en al het laatste nieuws van Brabant Maatjes? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief!

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.