Eenzaamheid onder jongeren en ouderen, nieuwe mensen ontmoeten en samen dineren. Wat was dit een toffe avond!

Op Woensdag 18 Januari was het een gezellige boel, want wij waren uitgenodigd om samen met 150 andere mensen van verschillende organisaties, jong en oud, deel te nemen aan een bijeenkomst.

Onze maatjes en wij vonden het geweldig om hierbij aanwezig te zijn en we hebben echt genoten van de gezelligheid en de interessante gesprekken die we hadden. Lees verder voor meer over onze ervaring!

Rondleiding Distributiecentrum AH

Op weg naar de diner ruimte, kregen we een korte bezichtiging over het distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg. Het distributiecentrum was een indrukwekkend gezicht met zijn hoge plafonds en kilometers aan gangpaden vol met producten. Wat was dit groot om te zien!

Inkijkje in Albert Distributiecentrum in Tilburg. Nieuwe mensen ontmoeten.
Inkijkje in Albert Distributiecentrum in Tilburg

Niks meer missen van Brabant Maatjes?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Introductiewoord met presentatie door Resto van harte

Eenmaal aangekomen in de dinerzaal, voelde wij ons direct welkom. We kregen een drankje aangeboden en we werden naar onze tafel geleid. De ruimte was prachtig ingericht en er zaten verschillende mensen van diverse organisaties.

Wat ons opviel was dat iedereen met dezelfde doelstelling was gekomen; om eenzaamheid onder mensen tegen te gaan door samen te komen. Dit sluit perfect aan op onze missie bij Brabant Maatjes ‘eenzaamheid onder jongeren’ en wij zijn blij dat we hier bij mochten samen. Laten we samen genieten van een heerlijke maaltijd en elkaar beter leren kennen.

Introductie van de avond door Resto van Harte. Nieuwe mensen ontmoeten.
Introductie van de avond door Resto van Harte

Het diner – nieuwe mensen ontmoeten

Wij hadden een geweldige tijd tijdens het 3-gangen diner. Wat ons echt opviel was de zorg die was gestoken in het menu, alles was zo smakelijk. Het voorgerecht, verse groentesoep, was heerlijk en de vegetarische lasagne als hoofdgerecht was een echte traktatie. De panna cotta als toetje was de kers op de taart.

Het was ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens het dineren, we kregen zelf leuke reacties van onze maatjes, een geslaagd diner dus!

Nieuwe mensen ontmoeten en gezellig kletsen en dineren met elkaar.
Gezellig eten en kletsen met iedereen.

Bedankwoord

Wij willen Resto van Harte en Albert Heijn bedanken voor hun gastvrijheid tijdens het diner. Het was een geweldige ervaring en onze maatjes hebben gezellige gesprekken gehad en nummers uitgewisseld met elkaar. Dank jullie wel voor deze avond!

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.