Paas High-Tea Bergen op Zoom

Op Zaterdag 8 april organiseerden wij een fantastische Paas High-Tea in Bergen op Zoom bij Café Kaldi, waarbij we hebben genoten van heerlijke lekkernijen en gezelligheid. Hierbij hebben de maatjes elkaar ontmoet in 2 rondes. Achteraf zijn meerdere maatjes nog samen de stad in gegaan en hebben nummers uitgewisseld.

Het was een onvergetelijke ervaring om deze gelegenheid te delen met het populaire programma Hart van Nederland, dat onze High-Tea heeft gefilmd en uitgezonden tijdens de late editie op SBS 6 op Zondag 10 April op 1e Paasdag. Tekst gaat verder onder de foto!

Terugkijken?

Bekijk aflevering 99 van Hart van Nederland – Late Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK>>. Deze aflevering is uitgezonden op 9 april, 22:39 uur bij SBS6. Hart van Nederland – Late Editie is een Nieuws programma

Kijk hele uitzending terug via Hart van Nederland tussen 14:35 en 16:54 >>

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 10-04-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.