Op zaterdag 19 februari 2023 was het weer tijd voor een van de meest spectaculaire evenementen van het jaar in Tilburg: D’n Opstoet, oftewel de Carnaval optocht.

Om 12:00 uur verzamelden bij de hoofdingang van het Centraal Station in Tilburg. De sfeer zat er meteen goed in. Overal om ons heen zagen we mensen in de meest fantastische Carnaval kostuums en outfits, klaar om deel te nemen aan de optocht.

Er was een gezellige drukte en iedereen was in een feeststemming. Meer dan 20 van onze maatjes waren aanwezig om deze geweldige ervaring te delen.

Carnaval Optocht Bron: Activiteit Brabant Maatjes Carnaval optocht bezoeken Tilburg
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Carnaval optocht bezoeken Tilburg

Carnaval optocht – Samen kijken naar de prachtige sfeer in Tilburg

Om 12:30 uur begon de optocht en we namen onze plek in langs de route. Het was echt indrukwekkend om te zien hoeveel werk er in de praalwagens was gestoken en hoeveel mensen er hun best hadden gedaan om er fantastisch uit te zien.

Er waren tal van kleurrijke kostuums, creatieve outfits en prachtige praalwagens te zien. We keken onze ogen uit en genoten van elk moment.

Carnaval Optocht Bron: Activiteit Brabant Maatjes Carnaval optocht bezoeken Tilburg
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Carnaval optocht bezoeken Tilburg

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Nieuwe maatjes ontmoeten en samen Carnavallen!

Na de optocht waren sommige van onze maatjes nog in de feeststemming en besloten om de stad in te gaan. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen er waren die Carnaval vierden en hoe iedereen samenkwam om deze geweldige traditie te vieren.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.