Ontmoeting en Verbinding: High Tea bij Kaldi, Bergen op Zoom

Op zaterdag 1 juni 2024 kwamen jongeren samen voor een gezellige High Tea bij Kaldi Café in Bergen op Zoom. Deze gezellige middag is bedoeld om jongeren de kans te geven elkaar te ontmoeten en om eenzaamheid tegen te gaan.

Rond 14:15 uur verzamelden de maatjes zich voor de ingang van het café. Na een korte kennismaking gingen ze naar binnen, waar een heerlijke High Tea op hen wachtte. De High Tea bestond uit zoete lekkernijen zoals scones met aardbeiencompote en clotted cream, cake, Dolce Baci uit Italië, en een assortiment aan bonbons, gebakjes en meringue. Er was onbeperkt thee en koffie beschikbaar, wat zorgde voor een leuke sfeer.

Gesprekken en Gezelligheid: Ontmoeting van Jongeren

Tijdens de High Tea was er volop tijd om met elkaar te praten en nieuwe vrienden te maken. De middag zat vol gelach en goede gesprekken. De activiteit eindigde om 16:30 uur met een gezamenlijke afsluiting.

Een groepje deelnemers besloot nog samen de stad in te gaan en bezocht een lokaal café. Hier ging het gezellige samenzijn verder. Telefoonnummers werden uitgewisseld en er werden plannen gemaakt om elkaar binnenkort weer te zien.

Een Hartverwarmende Ervaring

De High Tea bij Kaldi was een groot succes en benadrukte hoe belangrijk dit soort ontmoetingsactiviteiten zijn.

Om je aan te melden voor meer activiteiten kun je terecht op de activiteitenpagina van Brabant Maatjes. Hier worden regelmatig leuke en verbindende evenementen georganiseerd om jongeren en volwassenen samen te brengen

Stichting Brabant Maatjes - Kaldi Bergen op zoom High Tea
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.