Hey hallo! Mijn naam is Evelien en ik ben nu zo’n halfjaar deelnemer bij Stichting Brabant Maatjes.

De eerste keer vond ik het heel spannend om deel te nemen. Maar al gauw voelde ik mij welkom, door alle warme vrijwilligers en deelnemers en de gemoedelijke sfeer die heerst bij Brabant Maatjes.

Ik heb al aan diverse activiteiten deelgenomen. Actieve uitjes en spelletjes zijn mijn favoriet. Ik heb al veel mooie gesprekken met andere deelnemers gehad. Wat mij opvalt is dat veel mensen zich veilig genoeg voelen om te kunnen praten over serieuze onderwerpen zoals eenzaamheid, verslavingen en een moeilijke jeugd. Ik vind het ontzettend mooi dat we dit met elkaar kunnen bespreken. Ik heb inmiddels ook nieuwe vriendschappen opgedaan, we spreken inmiddels ook buiten Brabant Maatjes af en hebben het enorm gezellig!

Sinds kort is er bij Seats2Meet in Eindhoven, maandelijks een open inloop. De eerste inloopavond was erg gezellig en aan ons (de deelnemers) werd gevraagd wat wij leuk zouden vinden om te doen voor de tweede inloop op 8 mei. We mogen er als deelnemer dus onze eigen draai aan geven en dat vind ik super leuk. Ik heb bedacht om een bingo te organiseren. Om het gratis te houden en bovendien aan duurzaamheid te denken, mag iedereen iets meenemen wat die thuis heeft staan en niks meer mee doet.

Zo kun je er een ander weer blij mee maken en wordt het een gezellige avond! Buiten de leuke spelletjes is het een fijne plek om nieuwe mensen te leren kennen en is er veel ruimte om te kletsen. Wie weet heeft een andere deelnemer een leuk idee voor de volgende inloop, dat maakt het een beetje van “ons”.

Leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen en ik hoop je te ontmoeten bij de bingo of een van de andere activiteiten van Brabant Maatjes!

Liefs, Evelien. 

Stichting Brabant Maatjes - Evelien Evelien Rooijackers 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.