Onze eigen Bryan en Kim zijn in het zonnetje gezet samen met 48 andere helden voor het project Heldenketting Tilburg. Deze schilderijen zijn te bewonderen bij de ingang van Schouwburg Tilburg.

Bryan Vreijsen – De Maatjes Matcher

Bryan Vreijsen is de held en het gezicht achter facebookgroep Brabantse Maatjes. Als ervaringsdeskundige op het gebied van eenzaamheid, heeft hij deze groep opgericht om zo eenzame jongeren met elkaar in contact te brengen. Hij organiseert leuke dagjes uit, maar jongeren zijn zelf ook welkom om uitjes en activiteiten voor elkaar te organiseren. Hij zet zich onvermoeibaar in om eenzaamheid te bespreken en doorbreken. Bryan denkt niet in hokjes en hangt geen label aan mensen, iedereen is bij hem welkom. Dat maakt hem de Maatjes Matcher waar de stad enorm trots op is.

Bryan Vreijsen – De Maatjes Matcher

Niks meer missen over Brabant Maatjes?

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief!

Kim Mathura – De Joviale Jongerenwerker

Kim Mathura is de Next-Up mede-eigenaar bij Brabantse Maatjes. Samen met Bryan gaat zij de strijd aan tegen eenzaamheid bij jongeren en maakt het bespreekbaar door eenzame jongeren samen te brengen. Ook is ze jongerenwerker bij R-Newt waar het bijzondere talent wat elke jongere heeft centraal staat. Kim helpt deze jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en legt de nadruk op hetgeen wat goed gaat. Ze gelooft in gelijke kansen en staat klaar voor de jongeren wanneer dat nodig is. Niet alleen voor de jongeren, maar ook voor de stad is deze Joviale Jongerenwerker een gewaardeerde held!

Kim Mathura – De Joviale Jongerenwerker

Lees verder op HZT.nl>> of bekijk al ons laatste nieuws>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.