‘It’s nice to be important, but it’s more important to be nice’

Vanuit die filosofie vindt Personnel Search IT Recruitment het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Toen Managing Director Marc Vermeulen afgelopen najaar in contact kwam met Bryan Vreijsen en zijn initiatief Brabant Maatjes was het al gauw duidelijk: hier moeten we iets moois voor doen!

Zodoende hebben zij een avondje bowlen inclusief diner georganiseerd bij de Voltage Tilburg voor Brabant Maatjes met zo’n 20 deelnemers uit de regio. Een groot succes! Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Foto van Brabant Maatjes en Personel Search IT Recruitment

Openingswoord met een geslaagde activiteit!

Afgelopen vrijdag 3 maart was het dan zover! De deelnemers werden hartelijk welkom geheten door Bryan & Kim vanuit Brabant Maatjes en Sophie en haar collega Jill namens Personnel Search IT Recruitment. Na een drankje en korte kennismaking met iedereen was het al snel tijd voor het diner.

Alle deelnemers hebben genoten van o.a. verse hamburgers, friet met stoofvlees, nasi met saté en een uitgebreide saladebar. Vervolgens werd er fanatiek gebowld door alle aanwezigen onder het genot van een drankje.

Na afloop bleef een groot deel van de groep nog even hangen om te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Foto van Brabant Maatjes en Personel Search IT Recruitment

Personel Search IT Recruitment bedankt!

Wij willen Personel Search IT Recruitment bedanken voor deze sponsoring en het aanbieden van deze toffe avond!

Lees verder over deze avond bij de Voltage Tilburg via personelsearch.nl >>

‘Personnel Search IT Recruitment heeft ruim 20 jaar ervaring met het werven van ervaren en gespecialiseerd IT personeel voor verscheidende organisaties. Zowel voor medior en senior IT-professionals als (IT)management en directieleden. Dankzij onze werkwijze, waarbij we exclusief werven voor opdrachtgevers, eerlijk advies geven en ook kijken naar een match op karakter en organisatiecultuur, zijn we uitgegroeid tot één van de best beoordeelde IT Recruitment bureaus van Nederland.’

www.personnelsearch.nl
Bron: Foto van Brabant Maatjes en Personel Search IT Recruitment

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.