NPO Radio 1 – De Nacht van KRO-NCRV

‘We voelen ons allemaal weleens eenzaam. Maar voor sommige mensen is dit een dagelijkse realiteit. Voor Bryan Vreijsen was een tweet over zijn zoektocht naar connectie het begin van een prachtig initiatief om eenzaamheid onder jongeren aan te pakken: Brabant Maatjes. We spreken hem samen met mede-beheerder Kim Mathura. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Foto NPO Radio 1 met Benji Heerschop

Het initiatief groeit, en is binnenkort ook een officiële stichting. Hierbij proberen ze mensen samen te brengen, maar ook mensen iets te leren. “Je weet nooit of iemand eenzaam is, dus wees niet bang om contact te maken met vreemde mensen.” Bryan spreekt uit ervaring. “Eerder durfde ik dat niet, toen wilde ik me afsluiten van de wereld”.

Luister het radio fragment verder via: NPO Radio 1 >>

Of via Spotify >>

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.