Zijn taak als meldpunt neemt hij serieus. Brabant Maatjes is Bryans stichting-in-wording, die evenementen organiseert voor mensen tussen de 18 en 35 die meer contacten zouden willen, en Bryan is inmiddels gestopt bij de Albert Heijn om hier fulltime mee bezig te kunnen zijn. Roy en Kim helpen hem – en misschien, als dit goed loopt, willen ze het niet alleen in Brabant uitrollen, maar door heel Nederland.

“We gaan schaatsen met een groepje, er staat een escape room op de planning, we gaan een kasteel bezoeken, in februari gaan we naar een carnavalsoptocht kijken. En iedereen die wil, mag mee.” Eergisteren, de dag voor kerstavond begon, organiseerde hij een kerstborrel. Er kwamen tientallen mensen – mensen die anders misschien wel niets te doen hadden met kerst.

Lees verder op RTLnieuws.nl>>

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Brabant Maatjes? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief of voor onze activiteiten.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.