Een Leuke en Dappere Groep Maatjes

Op zondagochtend 9 juni vond een bijzondere mindfulness wandeling plaats in het Mastbos in Breda. Een leuke en dappere groep maatjes had zich verzameld om deel te nemen aan deze unieke ervaring. Door de verschillende mindfulness oefeningen kwamen de deelnemers tot mooie, diepgaande gesprekken met elkaar.

Stichting Brabant Maatjes - Paula Brans - Breda 1

Deze gesprekken gingen verder dan wat ze normaal met vrienden zouden bespreken, wat ze als zeer waardevol ervaarden. Het wandelen zelf werd ook als heerlijk ervaren, waarbij de natuurlijke omgeving een rustgevende invloed had op de deelnemers.

Stichting Brabant Maatjes - Paula Brans - Breda 2

Gezellig Nagenieten met Thee

Na afloop van de wandeling werd er thee geschonken, vergezeld van wat lekkers. Dit bood de mogelijkheid om nog wat na te kletsen en de ervaringen van de ochtend met elkaar te delen. De informele sfeer tijdens deze nagesprekken zorgde ervoor dat de deelnemers zich nog meer verbonden voelden en de ochtend als zeer geslaagd beschouwden.

Twee nieuwe maatjes die voor het eerst meededen, gingen huiswaarts met een mooie ervaring die ze zeker nog lang zullen koesteren.

Stichting Brabant Maatjes - Paula Brans - Breda 3

Dank aan onze partner Paula Brans en Toekomstige Wandelingen

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Paula Brans voor de uitstekende verzorging van deze mindfulness wandeling. Haar inspanningen hebben bijgedragen aan het succes van de ochtend. Voor degenen die deze wandeling gemist hebben, wees gerust: er volgen binnenkort meer wandelingen.

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Bryan Vreijsen | 11-06-2024

Stichting Brabant Maatjes - Paula Brans - Breda 4
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.