Afgelopen zaterdag hebben wij de avond doorgebracht bij Bowling & Partycentrum Breda en het was ontzettend gezellig tijdens een Avondje bowlen in Breda. We hebben samen gejuicht, elkaar aangemoedigd en vooral veel plezier gemaakt.

Avondje bowlen Breda Eenzaamheid onder jongeren
Bron Activiteit Brabant Maatjes: Gezellig aan het Bowlen in Breda

Na borrelen in Breda

Na het bowlen zijn we nog even de stad in gegaan om na te borrelen. Hier zijn weer nummers uitgewisseld en zijn er vriendschappen ontstaan. Het was een onvergetelijke avond vol met lol en plezier. Weer een stukje eenzaamheid onder jongeren tegengegaan!

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk snel onze activiteiten en kom ook meedoen aan een volgende activiteit, een Avondje bowlen of iets anders. Wij garanderen je een gezellige en onvergetelijke avond!

 Bron Activiteit Brabant Maatjes: Drankje gedaan achteraf in Breda om te kletsen Eenzaamheid onder jongeren
Bron Activiteit Brabant Maatjes: Drankje gedaan achteraf in Breda om te kletsen

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.