Op deze dag verzamelden we ons op het afgesproken punt om samen naar dierenpark de Oliemeulen in Tilburg te gaan. De spanning en enthousiasme van onze groep maakte alles goed.

Eenmaal aangekomen bij de ingang van het dierenpark werden we begroet door een vriendelijke medewerker. We kochten onze tickets en liepen het park binnen. Het park was kleinschalig maar erg gezellig. We waren meteen onder de indruk van de mooie omgeving en de prachtige dieren die we konden zien.

Het was geweldig om te zien hoe iedereen vol bewondering en interesse naar de dieren keek. Er werden volop foto’s gemaakt en we hadden leuke gesprekken over wat we allemaal zagen. Het was zo gezellig dat we helemaal niet in de gaten hadden hoe snel de tijd voorbijging.

Bron: Activiteit Brabant Maatjes Oliemeulen bezoeken Tilburg - Reptielen
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Oliemeulen bezoeken Tilburg – Reptielen

Verschillende diersoorten bij De Oliemeulen!

We waren allemaal onder de indruk van de kracht en elegantie van deze prachtige dieren. Na de roofvogelshow liepen we verder door het park en ontdekten we verschillende andere diersoorten zoals slangen, spinnen, reptielen en wilde katten.

Het was een geweldige dag vol plezier, nieuwe ervaringen en gezelligheid met vrienden. We besloten dan ook om snel weer een nieuwe activiteit in te plannen en al snel waren we aan het brainstormen over wat we de volgende keer konden doen. De maatjes wisselden nummers uit met elkaar voor vervolg afspraken.

Bron: Activiteit Brabant Maatjes Oliemeulen bezoeken Tilburg - Buiten
Bron: Activiteit Brabant Maatjes Oliemeulen bezoeken Tilburg – Buiten

Ben jij ook op zoek naar leuke maatjes om gezellige uitjes mee te maken en/of wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan snel aan voor een van onze activiteiten op de activiteitensite of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al de laatste evenementen en nieuws en wie weet leer jij binnenkort ook nieuwe vrienden kennen!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.