Bryan Vreijsen deelt zijn verhaal bij de Coalitie Tegen Eenzaamheid Tilburg

Op dinsdag 18 juni 2024 vond een belangrijke bijeenkomst plaats in Tilburg, georganiseerd door de Coalitie Tegen Eenzaamheid. Bryan Vreijsen, de oprichter van Stichting Brabant Maatjes, was aanwezig om zijn persoonlijke ervaring van 26 jaar eenzaamheid te delen. Hij vertelde over de oprichting van Brabant Maatjes en benadrukte het belang van deze stichting in de strijd tegen eenzaamheid onder jongeren en volwassenen.

De Coalitie Tegen Eenzaamheid brengt partners uit de Gemeente Tilburg samen om kennis uit te wisselen, samen te werken en te netwerken met als doel eenzaamheid onder jongeren, volwassenen en ouderen te bestrijden.

Namens Stichting Brabant Maatjes zijn wij ook aangesloten bij de Coalitie en werken graag samen met lokale partners uit de stad.

Wij willen de Gemeente Tilburg bedanken voor de uitnodiging en de gelegenheid die Bryan Vreijsen kreeg om de ervaringen van Brabant Maatjes te delen.

Wil jij Bryan ook uitnodigen?

Heb je interesse om Bryan Vreijsen uit te nodigen voor een lezing over onderwerpen zoals het ‘Brabant Maatjes Programma’, ‘Eenzaamheid onder jongeren en volwassenen’, ‘Aanpak van gameverslaving’, of ‘Verbetering van hulpverlening’?

Doe dan eenvoudig een aanvraag via de lezingenpagina of neem contact met ons op. We komen graag met je in contact.

Stichting Brabant Maatjes - Coalitie Tegen Eenzaamheid Tilburg - Bryan Vreijsen
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.