Datum Activiteit: Vrijdag 14 juni 2024

Locatie: Voltage Tilburg

Op Vrijdag 14 juni hebben de maatjes weer een gezellige avond gehad in het mooie en leuke Tilburg. We zijn deze keer weer naar de Voltage gegaan om te gaan bowlen en te gaan Lasergamen (voor sommigen dan).

Goeie vibe

De pret begon al bij de ingang! Hier leerden we een paar nieuwe maatjes kennen en de muziek leek wel echt op de muziek die we in de Efteling vaak horen. Nadat we allemaal aanwezig waren, gingen we naar binnen om met onze eerste activiteit te beginnen: bowlen!

Strike!

In drie verschillende groepen gingen we bowlen. Sommige van de maatjes leken al echte professionals! Een paar hadden zelfs meerdere strikes en spares achter elkaar. Uiteraard bleven we tussendoor gewoon gezellig met elkaar kletsen, want het is leuk om elkaar beter te leren kennen.

Na het bowlen gingen we gezellig even een drankje doen aangezien we nog moesten wachten tot we verder konden gaan met het lasergamen. Sommigen hadden een lekkere chocolademelk met een hoop slagroom, anderen hadden heerlijk fris.

Stichting Brabant Maatjes - Voltage Tilburg - Lasergamen en Bowlen 1

Shoot

Maar toen begon het lasergamen, misschien wel het leukste gedeelte van de avond! Van tevoren kregen we een introductiefilmpje te zien waarin de regels en het spel werden uitgelegd. Vervolgens kregen we een speciaal vest met lampjes die we daarna moesten raken voor punten.

En toen begon het! We hadden weer drie verschillende teams, namelijk: groen, blauw en rood. Sommige van de maatjes waren zeer op dreef en dat bleek ook toen we de uitslag binnenkregen. Als laatste hebben we nog een gezellige groepsfoto gemaakt en gingen we weer richting huis met het gevoel dat we allemaal een leuke avond hebben gehad en zo goed het weekend in schieten.

Ziet er leuk uit toch? Ken jij iemand die met met mensen werkt die nieuwe contacten zoeken? D𝐨𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠 𝐦𝐞𝐞!

We zijn actief in heel Brabant! Zie onze activiteiten pagina om mee te doen!

Stichting Brabant Maatjes - Voltage Tilburg - Lasergamen en Bowlen 2
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.