Een Verbonden Avond

Op woensdagavond 3 juli 2024 hebben we met veel plezier onze vierde inloopavond gehouden bij Seats2Meet, als onderdeel van ons Brabant United initiatief. Dit evenement was speciaal voor ons omdat we merkten dat we echt iets konden betekenen voor de maatjes.

Seats2Meet, met hun locatie in Eindhoven Strijp-S, stelde hun ruimtes beschikbaar om eenzaamheid in Brabant aan te pakken. Het is verdrietig dat 60% van de Brabanders zich vaak eenzaam voelt. Daarom zijn we blij dat we deze ruimtes kunnen gebruiken om verbinding te creëren en mensen samen te brengen.

Inspirerende Samenwerking

De avond werd extra leuk door een workshop Narrative Game Design, gegeven door Nadine van de Zande. De deelnemers waren enthousiast en genoten zichtbaar. Ook was de spelletjestafel een groot succes en zorgde voor een gezellige sfeer.

Stichting Brabant Maatjes - Brabant United 1

Reportage Nieuwsuur

Nieuwsuur kwam zelfs langs om opnames te maken over het thema eenzaamheid, waarbij oprichter Bryan Vreijsen werd geïnterviewd. Zulke samenwerkingen helpen ons om meer mensen te bereiken en aandacht te vragen voor onze missie.

Stichting Brabant Maatjes - Brabant United 4

Gemeente Eindhoven en Lokale Organisaties: Samen Sterk

Verder waren er verschillende organisaties aanwezig, zoals The Brainfreeze Club en Humanitas Eindhoven. Hun betrokkenheid en inzet voor de mentale gezondheid, vooral onder jongeren en volwassenen, was indrukwekkend. We voerden goede gesprekken en zagen hoeveel iedereen wil bijdragen aan het welzijn van onze gemeenschap. Dank aan alle partners voor hun hulp tijdens deze avond.

Samenwerken voor een Betere Toekomst

Bij Stichting Brabant Maatjes willen we ons bereik vergroten en meer doen voor eenzame jongeren en volwassenen. We denken dat ook zij een gezellige en huiselijke plek nodig hebben. We werken graag samen met organisaties lokale organisaties om dit te realiseren. We hebben al wat contacten gelegd en zijn enthousiast over de mogelijkheden.

Stichting Brabant Maatjes - Brabant United 3

Doe Mee en Maak het Verschil!

Heb jij ideeën of wil je meedenken? We horen het graag! Je bent altijd welkom op één van onze locaties voor een rondleiding en een kop koffie om over de mogelijkheden te praten. Samen kunnen we een verschil maken!

Stichting Brabant Maatjes - Brabant United 2
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.