Op Zaterdag 8 juni waren onze vrijwilligers van Stichting Brabant Maatjes aanwezig tijdens het DIY festival aan de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch.

Op het terrein van De Tramkade was vanalles te doen, van kledingruil tot silent disco

Tijdens het DIY festival was er het Kick The Stigma evenement, dat prominent aandacht gaf aan eenzaamheid, sociale problemen en geestelijke gezondheid.

The kickoff in de bar begon met een lokale rapper, waarna Eric van ’t zelfde zijn verhaal deed, over hoe hij van denken dat hij op de basisschool niks kon en niks waard was, uitgroeide tot de directeur van de slechtste school in de Randstad en hij hier de beste school van maakte.

Achter bij de kade was een demo breakdance en werd later een workshop gegeven.

Rond een uur of 5 ging de Youth Participation Market open, waar onder andere Reinier van Arkel, Humanitas en Brabant MAatjes aanwezig waren met informatiestands. Ook kon je je eigen painting maken.

Rond een uur of 7 werd het rustig op de kade en is het team van Brabant Maatjes weer vertrokken. Er was ook nog een afterparty, maar daar zijn wij niet bij aanwezig geweest.

Doe ook gezellig mee

Ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Danielle Vrolijk | 14-06-2024

Stichting Brabant Maatjes - DIY Festival Den Bosch
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.