Datum Activiteit: Zondag 9 juni 2024

Locatie: Bourgondisch Hof in Waalwijk

Op zondag 9 juni 2024, hadden we een ontzettend gezellige middag gepland: bowlen in Waalwijk. Dit uitstapje was een leuke middag om samen te komen en sportief te bowlen.

Verzamelen en Voorbereidingen

We spraken af om buiten het bowlingcentrum te verzamelen. Terwijl we wachtten tot iedereen er was, maakten we gebruik om elkaar alvast te leren kennen. De sfeer was meteen goed, met veel gelach en gezellige gesprekken.

Het was een mooie dag en het voelde geweldig om buiten in het zonnetje te staan met nieuwe contacten.

Naar Binnen en Klaar om te Bowlen

Rond een uur of twee gingen we naar binnen. Bij de balie wisselden we onze schoenen om voor de kenmerkende bowlingschoenen. De spanning begon al een beetje te stijgen, iedereen had er duidelijk zin in.

Al snel werden er groepjes gevormd van vijf tot zes personen, zodat we konden gaan bowlen.

Het Bowlen Begint

Het bowlen zelf was een groot succes. Via de schermen bij de banen konden we verschillende spellen kiezen, wat het extra leuk maakte. Iedereen deed fanatiek mee, en er werd flink gejuicht bij elke strike en spare.

De variatie in spellen zorgde ervoor dat iedereen, ongeacht ervaring of vaardigheid, plezier had. Er was zelfs ruimte voor een beetje competitie, wat voor een toffe sfeer zorgde.

Een Drankje in de Stad

Na anderhalf uur fanatiek bowlen besloten we om de middag voort te zetten in de stad. We gingen naar een gezellig café genaamd Kandinsky Waalwijk waar we met een drankje nog wat konden napraten.

De gesprekken gingen over van alles: van de prestaties tijdens het bowlen tot persoonlijke verhalen en toekomstplannen. Het was een perfecte afsluiting van een heerlijke middag.

Doe ook gezellig mee

Ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Chantal Broeders| 14-06-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.