Terugbetalings- en retourbeleid Brabants Maatjes

Dit beleid beschrijft de richtlijnen met betrekking tot terugbetalingen en retourneringen voor aankopen van tickets via de Ticketshop Brabants Maatjes. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet.

  1. Terugbetalingen: a. Tickets kunnen alleen worden terugbetaald als dit expliciet vermeld wordt op het moment van aankoop of als dit wettelijk verplicht is. b. Restitutieaanvragen moeten binnen de daarvoor gestelde termijn worden ingediend en kunnen onderhevig zijn aan administratie- of verwerkingskosten. c. Terugbetalingen worden doorgaans verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die werd gebruikt bij de aankoop.

  2. Retourneringen: a. Tickets kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld op het moment van aankoop of als dit wettelijk verplicht is. b. Indien een evenement wordt geannuleerd, uitgesteld of gewijzigd, kunnen er specifieke instructies worden verstrekt met betrekking tot retourneringen. Volg deze instructies nauwgezet op om in aanmerking te komen voor eventuele retourneringen.

  3. Voorwaarden voor terugbetaling en retournering: a. Tickets moeten worden geretourneerd in hun oorspronkelijke staat en mogen niet zijn gebruikt, beschadigd of gewijzigd. b. Retourverzoeken moeten binnen de daarvoor gestelde termijn worden ingediend en kunnen onderhevig zijn aan verificatie. c. Terugbetalingen en retourneringen zijn mogelijk niet van toepassing op speciale evenementen, zoals benefietconcerten of evenementen met een beperkte capaciteit. Controleer de specifieke voorwaarden die van toepassing zijn op het evenement waarvoor u tickets koopt.

  4. Contact: Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot terugbetalingen en retourneringen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [contactgegevens van de Ticketshop Brabants Maatjes].

Let op: Dit beleid kan periodiek worden bijgewerkt. Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor het meest recente beleid met betrekking tot terugbetalingen en retourneringen.

Laatste bijwerking: 12-05-2023