Gezelligheid en verbinding

Op dinsdagavond 25 juni 2024 kwamen jongeren bij elkaar in Het Connectie Café in Breda. Deze avond stond in het teken van tafelvoetbal en het kijken van de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk. Het doel van de avond was niet alleen plezier, maar ook het versterken van verbinding en het tegengaan van eenzaamheid. Lees verder

Nieuwe vriendschappen bij Connectie Café

De activiteit begon om 18.00 uur bij Sound Dog, aan de Oude Baan 8 in Breda. Het Connectie Café, georganiseerd door Humanitas Breda en Stichting Brabant Maatjes, bood jongeren een plek om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen.

Door samen te komen en deel te nemen aan activiteiten, wordt eenzaamheid verminderd en ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 3

Tafelvoetbaltoernooi

Er stonden verschillende tafelvoetbalspellen klaar waar iedereen aan mee kon doen, ongeacht ervaring. Het was een mooie gelegenheid om samen te lachen, te spelen en te genieten van het spel.

De sfeer was ontspannen en iedereen werd aangemoedigd om mee te doen. Dit soort activiteiten helpen bij het creëren van verbinding tussen jongeren.

EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk

Naast het tafelvoetbal was er ook de mogelijkheid om samen de EK-wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk te kijken. De spanning en opwinding van de wedstrijd zorgden voor een geweldige sfeer, waarbij iedereen vol enthousiasme meeleefde met het Nederlands elftal.

Samen de wedstrijd kijken versterkte het gevoel van samenhorigheid.

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 2

Samenkomen in Breda

Het Connectie Café biedt een warme en inclusieve omgeving voor jongeren in Breda en omgeving. Deze avond was daar geen uitzondering op. Het gevoel van samen zijn en het delen van leuke momenten stond centraal.

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 5

Meer activiteiten?

Brabant Maatjes organiseert regelmatig diverse activiteiten die jongeren en volwassenen samenbrengen. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen, kun je een kijkje nemen op de activiteitenpagina.

Heb jij ook zin in gezellige avonden zoals deze? Kom dan zeker langs bij een van onze volgende activiteiten en maak nieuwe vrienden of meld je gratis aan voor onze Whatsapp groepen!

Geschreven door: Bryan Vreijsen | 26-06-2024

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 6
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.