Samenkomen bij Snooker & Poolcentrum Woensel: Poolen en Nieuwe Vriendschappen

Op zondag 30 juni 2024 verzamelden poolliefhebbers zich bij Snooker & Poolcentrum Woensel in het levendige Eindhoven voor een ontspannen middag vol gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. Deze middag was niet alleen samen poolen, maar ook samen werken aan nieuwe vaardigheden en om eenzaamheid te doorbreken.

Stichting Brabant Maatjes - Poolen Eindhoven 2

Samen Poolen en Verbinden

Zowel beginnende als ervaren maatjes waren welkom om samen te genieten van een potje poolen. De sfeer was ontspannen en vriendelijk, waardoor deelnemers elkaar hielpen en aanmoedigden. Het samen spelen aan verschillende tafels bracht mensen bij elkaar en stimuleerde onderlinge interactie, wat leidde tot nieuwe vriendschappen en gedeelde ervaringen.

Afsluiten En Nummers uitwisselen

Na twee uur plezierig poolen sloten de deelnemers gezamenlijk af met een drankje aan de bar. Hier werden verhalen gedeeld en werden plannen gemaakt voor toekomstige ontmoetingen. Het evenement bij Snooker & Poolcentrum Woensel liet zien hoe een eenvoudige activiteit als poolen mensen kan verbinden en onderling contact kunnen maken in de Maatjes-Community!

Wil je ook deelnemen aan toekomstige activiteiten? Bekijk onze activiteitenpagina voor meer leuke evenementen in de buurt!

Stichting Brabant Maatjes - Poolen Eindhoven 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.