Bryan legt uit dat het beeld dat jongvolwassenen een bruisend leven hebben, dat ze samen op stap gaan, festivals bezoeken en lol maken niet klopt. ‘Met mijn tweet heb ik een taboe bespreekbaar gemaakt en dat blijf ik doen. Ook de dingen waar ik nu mee worstel, probeer ik nog steeds te delen op social media.’

Dat gaat om jongvolwassenen die een afspiegeling van de maatschappij zijn. ‘Sommigen hebben net als ik niet een eenvoudige jeugd gehad, maar er komen ook jongeren op af die juist een opvoeding zonder zorgen gehad hebben. Er zijn mensen die hun school niet afmaakten, anderen hebben juist een universitaire opleiding afgerond. Het is heel divers, wat het natuurlijk ook zo leuk maakt.’

Lees verder op zorgwelzijn.nl >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.