Wat begon met een bericht op Twitter – ‘Ik voel mij dagelijks alleen, zou graag iemand hebben om leuke dingen mee te doen’ – resulteert drie jaar later in een netwerk van 1250 maatjes. Dat zijn jongeren en jongvolwassenen uit heel Brabant die elkaar opzoeken om samen leuke dingen te doen en af te spreken.

Het was Bryan Vreijsen die destijds het bericht de wereld in slingerde en nu als vrijwilliger wekelijks heel wat uren steekt in Brabant Maatjes. ,,Vanuit mijn eigen missie. Ik heb me lange tijd alleen gevoeld en merk dat er nog heel veel jongeren en jongvolwassenen zijn die zich eenzaam voelen. Ik gun ze wat mij is gegund: in contact zijn met leeftijdsgenoten.”

Bekijk deze video op YouTube.com >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.