Appeltaart bakken à la Cees Holtkamp
Cees Holtkamp is één van de allerbeste bakkers of patissiers die we kennen in Nederland. Hij is bekend van zijn kroketten en van zijn appeltaart.
Ik leer je de geheimen van Holtkamps appeltaart. Jij neemt een rond bakblik mee van 24 centimeter doorsnede (een bakblik van 22 of 26 centimeter doorsnede kan ook). We gaan gezellig appels schillen en deeg maken. Terwijl jullie taarten in de oven staan gaan we samen alvast een eerder gebakken appeltaart eten met een kopje thee of koffie. We kletsen wat of doen een kort spelletje terwijl de taarten in de oven staan. Ervaring met taart bakken? Dat mag maar dat hoeft niet. Karen leert je de kneepjes van het vak.
Je krijgt je eigen taart mee naar huis en het recept.
Mag of wil je iets niet eten omdat je bijvoorbeeld een allergie hebt? Laat het weten via inkaatjeskeuken@onsmail.nl, dan kan In Kaatjes Keuken daar rekening mee houden.
Wat is inbegrepen / Let op:
- Kook workshop
- Appeltaart en alle benodigdheden
- Onbeperkt koffie, thee, (koolzuurhoudend) water.
- Cola (light) and ice tea: totdat de fles of het pak leeg is.
- In Kaatjes Keuken is niet rolstoeltoegankelijk.
Programma:
- 19.30 – Inloop en verzamelen
- 20.00 – 22.00 – Samen Koken en Eten
- 22.00 – Afsluiting
Locatie:
- In Kaatjes Keuken – Genoenhuizerweg 5 5663 PH Geldrop.
Bereikbaarheid:
- Bus 324 halte Aragorn (5 minuten lopen) Station Geldrop (12 minuten lopen)
Meer Activiteiten Bijwonen?
Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor nog meer leuke en verbindende evenementen