Zaterdag 3 augustus 2024 | Den Bosch | Door Kevin Sperber

Zoals de titel al aanduidt “van links, naar rechts” We zijn niet bij een festival van Snollebollekes geweest, maar hebben wel alle kanten op door heel Den Bosch gereisd. Deze wandelspeurtocht werd mede mogelijk gemaakt door de activiteitenorganisatie DoeNederland, die samen met ons deze ervaring tot leven bracht.

Aan de hand van een instructie en routeboekje gingen onze puzzelaars ten strijde om gezamenlijk de juiste weg te vinden en de vragen die ze tijdens de route kregen samen te beantwoorden. Gedurende de activiteit wisselden de deelnemers nummers uit en maakten ze verbindingen die het avontuur extra bijzonder maakten.

Van de kerk tot aan de gemeentetuin en van de stille wateren tot aan de drukkere café straatjes, bezochten wij diverse locaties om de juiste route te vinden. Ondanks dat we broodkruimels hadden achtergelaten om de weg terug te vinden, hadden de vogels deze opgegeten. Gelukkig hadden wij onze ervaren speurders bij ons die na bijna 3 uur wandelen en dingen bezichtigen de weg weer terug hadden gevonden.

Lees verder onder de foto‘s

Prijsuitreiking door prijs en nieuwe connecties

Op het einde werd er nog een kleine prijs uitgereikt omdat onze groep bijna alle vragen goed had beantwoord. En natuurlijk mocht een drankje achteraf niet ontbreken om de activiteit gezamenlijk af te sluiten en de netwerken te versterken.

Lijkt het jou ook leuk om mee te wandelen/puzzelen, mensen te ontmoeten of iets anders mee te doen?

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog net iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.