25 juni 2024 | Breda | Door Bryan Vreijsen

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 6

Op dinsdagavond 25 juni 2024 kwamen jongeren bij elkaar in Het Connectie Café in Breda. Deze avond stond in het teken van tafelvoetbal en het kijken van de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk.

Het doel van de avond was niet alleen plezier, maar ook het versterken van verbinding en het tegengaan van eenzaamheid. De activiteit begon om 18.00 uur bij Sound Dog, aan de Oude Baan 8 in Breda. Het Connectie Café, georganiseerd door Humanitas Breda en Stichting Brabant Maatjes, bood jongeren een plek om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen.

Door samen te komen en deel te nemen aan activiteiten, wordt eenzaamheid verminderd en ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Lees verder onder de foto

Tafelvoetbaltoernooi

Er stonden verschillende tafelvoetbalspellen klaar waar iedereen aan mee kon doen, ongeacht ervaring. Het was een mooie gelegenheid om samen te lachen, te spelen en te genieten van het spel. De sfeer was ontspannen en iedereen werd aangemoedigd om mee te doen. Dit soort activiteiten helpen bij het creëren van verbinding tussen jongeren.

Naast het tafelvoetbal was er ook de mogelijkheid om samen de EK-wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk te kijken. De spanning van de wedstrijd zorgden voor een geweldige sfeer, waarbij iedereen vol enthousiasme meeleefde met het Nederlands elftal. Samen de wedstrijd kijken versterkte het gevoel van samenhorigheid.

Wil jij ook nieuwe mensen ontmoeten?

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog niet iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Stichting Brabant Maatjes - Connectie Café EK Humanitas Breda 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.