Bryan Vreijsen heeft jarenlang gevochten met het leven. Hij probeerde met zijn gevoelens om te gaan door te vluchten in de wereld van gamen. Het was een tijd waarin hij ook twee keer een poging tot zelfdoding deed. Toch is het hem gelukt om anders in het leven te staan en dat met een duidelijke missie: eenzaamheid moet besproken worden. Dit heeft geleid tot de oprichting van Brabant Maatjes.

Al vanaf zijn 12e zat hij behoorlijk met zichzelf in de knoop. In zijn thuissituatie was er sprake van veel ruzie. Op school werd hij gepest en belachelijk gemaakt. Dit werd echter nooit opgemerkt. Hoe ging hij hiermee om? Hij vluchtte in de wereld van gamen, tot soms diep in de nacht.

Lees verder via houdmoed.nl >>

113 zelfmoord preventie

Met Bryan is het gelukkig goed gekomen. Mocht jij zelf tegen deze gedachten aanlopen of iemand kennen neem dan contact op met 113 Zelfmoordpreventie of bel gratis 0800-0113.

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen, of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, interviews en nieuwste evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.