Zondag 15 september 2024 | Breda | Door Paula Brans

Stichting Brabant Maatjes - Zondagochtend Mindfulness: Een Verdiepende Wandeling door het Mastbos Breda

Op zondagochtend 15 september hebben we weer een mooie wandeling gemaakt, genoten van het zonnetje en de mooie natuur van het Mastbos in Breda.

De een viel een mooi beekje op, de ander een mooi pad of mooie varens.  Al kletsend ontstond een mooie verbinding in de groep. Zo mooi hoe ieder snel opent en zijn of haar ervaringen deelde wat weer waardevol was voor de ander. 

Het maken een vriendelijkheidstoren gaf ons mooie inzichten waarbij we erachter kwamen dat het veel makkelijker is om vriendelijk te zijn voor de aan de ander dan voor jezelf.

Speciale dank aan Paula Brans voor het verzorgen van deze mooie wandeling!

En dat het best een uitdaging is om je soms staande te houden in deze snelle maatschappij. 

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog net iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Stichting Brabant Maatjes - Zondagochtend Mindfulness: Een Verdiepende Wandeling door het Mastbos Breda
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.