Zondag 18 augustus 2024 | Eindhoven | Door Joeri de Bruijn

Stichting Brabant Maatjes - Zondagmiddag 18 Augustus zijn we met de maatjes gaan wandelen in Eindhoven bij de Genneperparken.

Nadat iedereen had verzameld bij het paviljoen, hebben we nog even kort kennisgemaakt met de nieuwe deelnemers. We waren met een groep van 8 mensen, zowel mannen als vrouwen.

Het was goed weer en de zon scheen. Tegenover het paviljoen was er een metal-festival aan de gang, dat was goed hoorbaar. Daarna gingen we door het bos van de Eindhoven Genneperparken. Het was een verbindende wandeling omdat iedereen gezellig aan het kletsen was en sociale vaardigheden aan het leren waren.

Onderweg hebben we nog mooie natuur gezien en liepen we langs de koeien in de wei.

Lees verder onder de foto

Naborrelen & Connecten

Daarna gingen we met zijn allen gezellig wat drinken op het terras van het paviljoen en werden er contact gegevens uit gewisseld. Nadat we hadden afgesloten met de maatjes, waren er nog een aantal mensen blijven zitten om wat te drinken en te kletsen. Het was een geslaagde middag.

Lijkt het jou ook leuk om op deze manier mensen te ontmoeten en te leren kennen? Kijk dan gerust rond op onze site naar onze activiteiten en doe gezellig mee.

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog net iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Stichting Brabant Maatjes - Zondagmiddag 18 Augustus zijn we met de maatjes gaan wandelen in Eindhoven bij de Genneperparken.
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.