Op 5 maart vond de eerste open inloop plaats in Waalwijk, georganiseerd door Stichting Brabant Maatjes en ContourDeTwern Waalwijk. Deze avonden brengen jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 40 jaar samen in buurthuis Zanddonk voor gezellige spelletjesavonden.

Verbinding en Bestrijding van Eenzaamheid onder Jongvolwassenen in Waalwijk

Deze avonden worden georganiseerd als onderdeel van de Vriendschap Bank van ContourDeTwern Waalwijk en het Brabant Maatjes programma. Dit is op initiatief van jongvolwassenen zelf woonachtig in de Gemeente Waalwijk die behoefte hebben aan een leuke ontmoetingsplek.

Met als doel eenzaamheid onder volwassenen te bestrijden, bieden deze inlopen een uitnodigende omgeving waarin de deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. Het samen spelen van verschillende spellen creëert een leuke sfeer waarin gesprekken en vriendschappen ontstaan.

Avonden vol Plezier en Gemeenschapsgevoel

De avonden zijn gevuld met lachende gezichten, vriendschappelijke competitie en het delen van ervaringen. Door de samenwerking tussen Stichting Brabant Maatjes, ContourDeTwern Waalwijk en de gemeente Waalwijk werd niet alleen een leuke avond mogelijk gemaakt, maar ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid gestimuleerd.

Aanmelden is gratis, waardoor drempels om deel te nemen zo laag mogelijk worden gehouden. De spelletjesavonden zijn niet alleen een leuke activiteit, maar ook een waardevol middel om eenzaamheid tegen te gaan en verbinding te creëren binnen de gemeenschap van Waalwijk.

Door heel 2024 – open inloop Waalwijk

Het plan is om deze avonden gedurende heel 2024 te organiseren, waar jongvolwassenen tussen 18 en 40 jaar elkaar kunnen ontmoeten. Er zal gratis koffie en thee worden geboden met wat lekkers.

De eerstvolgende avond vindt plaats op dinsdag 2 april 2024, klik hier om je gratis aan te melden.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.