Dinsdag 6 augustus 2024 | Waalwijk | Door Kevin Sperber

Stichting Brabant Maatjes - ContourDeTwernWaalwijk - BBQ 1

Een lekker weertje en een barbecue, dat gaat meestal wel goed samen. Net zoals op dinsdag 6 augustus, want vandaag hadden wij samen met onze trouwe samenwerkingspartner ContourDeTwern een barbecue avond in Waalwijk, waar ook zeker nieuwe contacten op werden gedaan.

Wie is er nou niet van, een lekker hapje, drankje, zonnetje en gezellig kletsen. Dankzij een grote opkomst en gezelligheid van onze deelnemers en vrijwilligers is deze avond zeker snel voorbij gevlogen.

Tussen de stukken vlees, salades en sauzen door hadden onze deelnemers alle tijd om elkaar beter te leren kennen en te connecten met elkaar.

Lees verder onder de foto‘s

Nieuwe deelnemers

Er waren bijvoorbeeld ook nieuwe mensen aanwezig die voor het eerst een activiteit meededen en het spannend vonden, waaronder zelfs een nieuwe deelnemer die samen kwam met haar begeleider van de zorg organisatie Prisma in Waalwijk. We hebben haar verteld over onze gratis 2-wekelijkse open inloop in Waalwijk, en ze komt snel ook weer terug.

Maar toch binnen enkele ogenblikken zaten de nieuwe deelnemers al bij andere mensen aan tafel om op een gezellige manier elkaar te leren kennen en te praten over hun eenzaamheid maar ook natuurlijk leuke dingen.

Lees verder onder de foto‘s

Taxi te vroeg besteld

Sommige mensen vonden het zelfs jammer dat ze hun taxi te vroeg hadden besteld, want ze wouden liever nog een uurtje langer blijven.

Kan je nagaan dat het toch echt gezellig kan zijn, als zelfs mensen dat roepen. Maar aan alles komt een eind, helaas kwam ook een eind aan deze verbindende avond. Ook op deze geslaagde avond zijn er vervolgafspraken en contactgegevens uitgewisseld.

Waardoor onze maatjes lekker in contact blijven met elkaar.

Lees verder onder de foto‘s

Wil jij ook werken aan nieuwe sociale vaardigheden en laagdrempelig je sociale netwerk uitbreiden?

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog net iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Check de video en zie de Brabant Maatjes in actie op ons YouTube kanaal!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.