18 juni 2024 | Algemeen | Door Bryan Vreijsen

Stichting-Brabant-Maatjes-Bourgondisch-Hof-Waalwijk-1-1

‘Nu jullie 18+ zijn geworden doen er alleen maar mensen van 60 jaar mee’ was ondertekent meerdere mailers. Mooi niet dus!’

Stichting Brabant Maatjes is opgericht door Bryan Vreijsen, die zelf eenzaamheid als jongere heeft ervaren. Onze hoofddoelgroep was jongeren, maar we richten ons nu ook op volwassenen 35+. Brabant Maatjes bestaat bijna 5 jaar, dus deelnemers van toen zijn nu ook 5 jaar ouder.

We willen niemand uitsluiten omdat ze ouder dan 35 zijn. Daarom hebben we de leeftijdsgrens verruimd naar 18+ zodat iedereen welkom is om mee te doen.

Wil jij ook nieuwe mensen ontmoeten?

Check onze activiteitenpagina, leer nieuwe sociale vaardigheden, doe mee met leuke activiteiten, kom in contact met nieuwe mensen en werk aan je mentale gezondheid! Vind je de activiteiten nog niet iets te spannend? Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp Community.

Ken jij mensen die behoefte hebben aan sociaal contact? Laat het hen weten! Onze medewerkers staan klaar om te helpen en te zorgen voor een sociaal sterkere community. Door deze initiatieven kunnen we gezamenlijk actie ondernemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een sterker, veerkrachtiger netwerk van jongeren en volwassenen op te bouwen.

Vragen? Neem contact met ons op via 085-0074235 of info@brabantmaatjes.nl

Stichting-Brabant-Maatjes-Toverland
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.