Stichting Brabant Maatjes versterkt sinds 2019 de mentale gezondheid van sociaal geïsoleerde jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Het is een erkende ANBI-instelling. Brabant Maatjes doorbreekt de eenzaamheid door inspirerende activiteiten en waardevolle handvatten aan te reiken met leerzame sociale skills. Ook biedt de stichting een educatief aanbod aan lezingen en workshops.

Brabant Maatjes zet zich in voor eenzame jongeren in de regio’s Breda, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. En nu ook in Waalwijk. De gemeente Waalwijk en de Stichting Brabant Maatjes bundelen de krachten om nog meer jongeren te ondersteunen bij het sluiten van nieuwe vriendschappen en het doorbreken van hun sociale isolement. Brabant Maatjes werkt met ervaringsdeskundigen die zich richten op het vergroten van de samenredzaamheid en het leggen van verbinding.

Voor de gemeente Waalwijk past deze samenwerking in het programma Jeugd, de coalitie ‘Eén tegen eenzaamheid’, de ‘Week van de ontmoeting’ en het initiatief tot de oprichting voor de Quiet Community. Brabant Maatjes gaat samenwerken met de partners vanuit de coalitie ‘Eén tegen eenzaamheid’.

Lees verder via Waalwijk.nl >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.