Penny Engelvaart

Activiteitenbegeleider

Hi!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben! Ik ben Penny en ik ben sinds kort aangesloten bij Stichting Brabant Maatjes. Toen ik in augustus de oproep van Bryan zag – dat hij met spoed vrijwilligers zocht – wilde ik zeker helpen!

Het was ontzettend leuk om aan te sluiten bij de eerste activiteit! Heel erg spannend is het om aan te sluiten bij een grote groep mensen (én in mijn geval vrijwilligers) die al behoorlijk wat ervaring hebben. En wat als die klik er niet is?

Toch ben ik ontzettend blij dat ik de stap heb genomen en samen met de andere vrijwilligers uitjes organiseer, meehelp en deelneem aan uitjes. En die vrijwilligers zijn uiteindelijk gelukkig allemaal ontzettend aardig en behulpzaam.

Ik wil me graag inzetten voor Brabant Maatjes, omdat niemand het verdient om alleen te zijn. Ik vind dat iedereen er mag zijn en dat de wereld af en toe zo hard kan zijn. Met Brabant Maatjes kun je je gemakkelijk inschrijven bij een activiteit en leer je op een makkelijke manier anderen kennen. Hoe fantastisch is dat?

Ik ben zelf een echte lezer (zo’n drie boeken per week), ik hou van een spelletje en kijk regelmatig series (mijn favorieten blijven toch wel Modern Family en The Big Bang Theory). Ik woon samen met mijn vriend en twee katten (Dotje en Purr) in Tilburg.

Zie ik jou binnenkort ook bij een uitje? Vind je het net zo spannend als ik om een eerste keer aan te sluiten? Mail dan naar info@brabantmaatjes.nl dan kan ik (of een andere vrijwilliger) even contact met je opnemen.

Bekijk LinkedIn profiel