NaÄra Bleeker

Vrijwilligers Coördinator

Hallo allemaal! Mijn naam is Naära Bleeker en ik woon in Tilburg met mijn man en twee katten. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden of familie, of houd ik me bezig met één van mijn vele hobby’s, zoals squashen, dansen, naaien en het leren van Frans of Mauritiaans Creool.

Na jarenlange ervaring in het onderwijs heb ik begin 2023 besloten om een carrièreswitch te maken. Op dit moment werk ik als teamleider bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om mee te doen aan onze samenleving; wat ook mijn drijfveer is om – naast mijn huidige baan – vrijwilligerswerk te verrichten voor de stichting Brabant Maatjes.
 
Begin 2023 zag ik een oproep van Bryan via LinkedIn, waarna ik me heb verdiept in het werk van de stichting. Wat mij zo aansprak was dat Brabant Maatjes niet alleen verbindende en laagdrempelige activiteiten organiseert voor jongeren, maar ook probeert om het taboe rondom eenzaamheid te doorbreken. Zodoende heb ik me opgegeven als vrijwilliger en inmiddels houd ik me al enkele maanden bezig met taken, zoals het organiseren en begeleiden van activiteiten, maar ook het uitwisselen van ideeën tijdens netwerksessies en brainstormavonden

Als je nog op zoek bent naar vrijwilligerswerk, raad ik je zeker aan om het contactformulier op de vrijwilligerspagina in te vullen. Want alleen samen kunnen we het verschil maken!
 
Bekijk mijn LinkedIn profiel
Stuur mij een bericht

Kom jij ons team versterken?

Word deel van Brabant Maatjes

Bekijk vrijwilligers vacatures