Fauzy Aarts

Sociale Verbinder

Hi, ik ben Fauzy. Ik ben graag creatief bezig, houdt van de natuur, series bingen, feestdagen vieren en sta regelmatig met veel enthousiasme langs de zijlijn van het voetbalveld. Ik werk bij een kinderopvang en zet me in voor het bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Ondanks ik een fijne vriendengroep om me heen heb, ervaar ik nog steeds eenzaamheid, vooral tijdens de feestdagen wanneer mijn dochter er niet is.

Ik heb me aangesloten bij Stichting Brabant Maatjes omdat ik me graag inzet om mensen bij elkaar te brengen, hun eenzaamheid te verlichten en activiteiten organiseren zodat niemand alleen hoeft te zijn. Ik zal zelf veel achter de schermen werken, maar ook zeker aansluiten bij activiteiten.

Ook zal ik zorg gaan dragen voor de blogs over eenzaamheid om meer begrip en kennis te verspreiden. Ik heb al eerder ervaringsverhalen mogen verzamelen en bundelen in de vorm van columns en het leek mij een mooie toevoeging om dat bij Stichting Brabant Maatjes ook te gaan doen. Eenzaamheid komt er namelijk in allemaal verschillende vormen en maten, en hoe beter om hier meer kennis van op te doen, dan van degene die het zelf ervaren. 

Ik kijk er naar uit om met het team samen te werken en mensen met elkaar te verbinden.

Bekijk mijn LinkedIn profiel
Stuur mij een bericht

Kom jij ons team versterken?

Word deel van Brabant Maatjes

Bekijk vrijwilligers vacatures