Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerse Moestuin BBQ: Natuur, Koken & Genieten! – Tilburg

19 augustus | 15:00 - 20:00

Geniet van de zomer op een bijzondere manier door buiten te eten!

Op een unieke locatie bij un Bietje Groen in Tilburg, de moestuin van Kaatje van Crêperie Natuurlijk, ervaar je de rust en positieve energie die de natuur te bieden heeft. Het is een ideale setting om te ontspannen en nieuwe maatjes te ontmoeten.

Na een warm welkom met een drankje in de zitkuil, beginnen we met een rondleiding door de tuin. Kaatje zal je alles vertellen over de verschillende groenten die er groeien, de verzorging van de tuin en duurzame tuinmethoden. Samen gaan we vervolgens de groenten oogsten die we later zullen gebruiken om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Aanmelden voor de BBQ – Haal tickets in de ticketshop

Bron: Foto BBQ 2022

Inspirerende workshop, barbecue en genieten!

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een speciale gast: Joyce Busch, een ervaren coach op het gebied van positief denken. Na het oogsten en koken van de groenten zal Joyce een inspirerende workshop geven over het belang van positief denken en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Het belooft een motiverende en eye-opening sessie te worden.

Na de workshop is het tijd om te genieten van een heerlijke barbecue, waarbij we de verse groenten combineren met smakelijk vlees en andere lekkernijen. De geuren en smaken van de versbereide gerechten zullen je zintuigen prikkelen en je laten genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Bron foto: BBQ 2022

Een complete dag met Crêperie Natuurlijk

En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de dag af met een verrukkelijk dessert. Denk aan verse fruitsalades, huisgemaakte taarten of andere zoete lekkernijen die perfect passen bij deze gezellige en ontspannen sfeer. Het dessert vormt de kers op de taart van deze bijzondere dag vol natuur, inspiratie en culinair genot.

Met dit programma kun je een dag vol plezier, ontspanning en inspiratie beleven in de unieke moestuin van Kaatje van Crêperie Natuurlijk in Tilburg.

De Barbecue is inclusief:

  1. Drankjes (bier, wijn, frisdrank, vlierbloesemlimonade, kruidenwater)
  2. Barbecuevlees of vegetarische gerechten
  3. Groenten van de barbecue
  4. Brood en boter
  5. Diverse sauzen
  6. Verschillende salades
  7. Verrassingstoetje

Haal tickets op in Onze Ticketshop

Ontmoet nieuwe maatjes samen met ons en beleef een unieke middag!

Datum, tijd en locatie

Datum: zaterdag 21 augustus 2023 | Tijd: 15.00 uur – 20.00 uur | Adres: Koningshoeven 62 (Un Bietje Groen)

Als je vegetarisch eet of speciale dieetwensen hebt, laat het ons dan weten bij je aanmelding. We zorgen ervoor dat er een passende optie voor je is.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf (en eventueel anderen) inschrijven voor deze BBQ? Kijk dan in onze ticketshop of neem dan contact op via info@brabantmaatjes.nl

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 07-05-2023

Gegevens

Datum:
19 augustus
Tijd:
15:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Brabant Maatjes
E-mail:
info@brabantmaatjes.nl
Bekijk de site van Organisator