Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz Festival 2023 bezoeken – Breda

21 mei | 13:00 - 16:00

Breda Jazz Festival 2023 Bezoeken – Haal tickets via onze ticketshop

Heb je al plannen voor Zondag 21 Mei? We gaan samen naar Breda toe. Het is een geweldige vierdaagse muziekervaring waar je volop van kunt genieten!

Het Breda Jazz Festival is het oudste en grootste toegankelijke vierdaagse jazzfestival van Nederland en Europa. Het festival vindt jaarlijks plaats in de binnenstad van Breda, met bijna 20 buitenpodia en speciale binnenconcerten. De programmering is breed en aantrekkelijk voor een breed publiek, met ruimte voor oude stijl jazz en aanverwante jazzstijlen. Het festival heeft in de afgelopen jaren een rijke geschiedenis opgebouwd met internationale muzikanten en is een niet te missen evenement voor muziek liefhebbers!

Je ontvangt van ons een goody bag, met wat leuke spullen erin, een flesje water en meer.

Weer verwachting

We hopen natuurlijk dat het weer tijdens het festival meezit en dat de zon volop schijnt! Maar als het extreem warm wordt, zorg dan dat je voldoende water drinkt, op tijd de schaduw opzoekt en zonbescherming gebruikt. Zo blijf je gezond en kun je optimaal genieten van de muziek.

We kunnen niet wachten om je te zien op het Breda Jazz Festival samen met ons!

Locatie en tijd

  • We verzamelen om 13.00 op het NS centraal station van Breda. Vanaf daar lopen we samen naar de binnenstad voor het Jazz Festival.
  • De geschatte eind tijd van deze activiteit is 16.00. Dit kan uitlopen.

Openbaar vervoer en parkeren

Breda biedt vijf fietsenstallingen met gratis dagparkeren en betaald parkeren ‘s nachts. Tijdens het Breda Jazz Festival zijn er extra fietsenstallingen beschikbaar. Voor openbaar vervoer kun je het beste de websites van 9292 of de NS raadplegen. Als je met de auto komt, kun je de Breda City App gebruiken om informatie te vinden over beschikbare parkeerplaatsen en tarieven. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar, waarvan enkele goedkope opties zijn, zoals het Gasthuisvelden/Arsenaalpad-terrein en gratis parkeren bij het NAC-stadion, waar stadsbussen rijden naar het centrum.

Haal snel je tickets via onze Ticketshop voor de toffe activiteit

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 25-03-2023

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Brabant Maatjes
E-mail:
info@brabantmaatjes.nl
Bekijk de site van Organisator