Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fietstocht & picknick Spoorpark – Tilburg

29 juli | 11:00 - 15:30

Eerst lekker actief bewegen en daarna bourgondisch genieten tijdens een picknick? Dat kan!

Brabant Maatjes organiseert op zaterdag 29 juli een fietstocht door Tilburg met een aansluitende picknick in het Spoorpark.

Op deze (hopelijk) mooie, zomerse dag fietsen we in een gezellige groep langs diverse bezienswaardigheden in Tilburg: een leuke en actieve manier om elkaar én de stad beter te leren kennen. Aan het einde van de fietstocht verzamelen we in het Spoorpark voor een heerlijke en uitgebreide picknick. Hier kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje lekker met elkaar kletsen of spelletjes spelen.

Let op! Mocht het die dag gaan regenen, dan hebben we een alternatief plan: samen heerlijk lunchen in de binnenstad van Tilburg!

3 opties voor deze duo-activiteit

  1. Ticket – Alleen Fietstocht – Tijdslot: 11.00 – 13.00
  2. Ticket – Alleen Picknick – Tijdslot: 13.00 – 15.30
  3. Ticket – Combi Fietstocht + Picknick – Tijdslot: 11.00 – 15:30

Informatie over de fietstocht – Tijdslot: 11.00 – 13.00 – Haal hier je ticket

We verzamelen om 10:55 aan de voorzijde van het centraal station van Tilburg. Het is de bedoeling dat je zelf een fiets meeneemt of voor aanvang van de fietstocht regelt bij de fietsenstalling naast het station. Dit kan voor €4,45 per dag. We vertrekken om 11:00 en eindigen rond 13:00 voor de hoofdingang van het Spoorpark. De fietstocht duurt dus ongeveer 1,5 à 2 uur. Locatie: Centraal Station Tilburg, 5038 LS Tilburg

Informatie over de compleet verzorgde picknick – 13.00 – 15.30 – Haal hier je ticket

We verzamelen om 13:00 voor de ingang van het Spoorpark. Zodra de groep fietsers is aangesloten, kiezen we samen een mooie plek uit. Er zijn toiletten aanwezig in het park. De picknick duurt tot ongeveer 15:30. Het is zowel mogelijk om een combinatieticket te kopen voor beide activiteiten, als een los ticket voor alleen de fietstocht of picknick. Vergeet bij het reserveren van een ticket voor de picknick niet om dieetwensen of allergieën door te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.Locatie: Spoorpark Tilburg – Spoorpark 1, 5038 LS Tilburg

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 23-04-2023

Let op: Uiterlijk 7 dagen tot 24 uur voor een activiteit ontvang je een mail met meer informatie. Je kan ons natuurlijk altijd mailen naar info@brabantmaatjes.nl voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
29 juli
Tijd:
11:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Brabant Maatjes
E-mail:
info@brabantmaatjes.nl
Bekijk de site van Organisator