Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Game Festival Bezoeken – Eindhoven – 18 t/m 35 jaar

22 april | 12:30 - 18:00

€4

‘Het Eindhoven Gamefestival is de plek voor alle gamers!’

Gamers, let op! Ben jij op zoek naar gezelligheid en nieuwe maatjes in de gamingwereld? Dan is Het Eindhoven Game Festival op 22 april een perfecte gelegenheid! Namens Brabant Maatjes nodigen wij jullie dus graag uit om mee te gaan met ons.

Dynamo Eindhoven organiseert na de succesvolle ‘Dynamo Gaming Day’ op zaterdag 22 april de eerste editie van het Eindhoven Game Festival. In samenwerking met verschillende partners zal het Dynamo-gebouw worden omgetoverd tot een waar paradijs voor gamers.

Het Eindhoven Game Festival is de plek waar alle gamers elkaar ontmoeten. Of je nu competitief bent met League of Legends, of gewoon een potje Mario Kart wilt spelen op de Nintendo Switches samen met andere maatjes!

Ook zijn er 15 game toernooien waar je fantastische prijzen kunt winnen. Waaronder League of Legends, Rocket League, Mario Kart 8 en de pokemon Trading Card Game. Naast deze toernooien is er ook voldoende te beleven voor de bezoekers die niet deelnemen, zoals de finales die uitgezonden worden op de mainstage, gamesmarkten en Free 2 Play-gebieden.

Haal tickets op in Onze Ticketshop, ontmoet nieuwe maatjes samen met ons en beleef een unieke gaming-ervaring!

Datum en tijd: Zaterdag 22 April – 12.30 – 18.00 Natuurlijk ben je niet verplicht om deze hele tijd te blijven!

Wil je naast deelname ook mee doen aan een van de toernooien? Koop dan naast je bezoekersticket bij ons, ook een Toernooi ticket via de

Er zijn maar een beperkt aantal tickets vanuit Brabant Maatjes beschikbaar. 

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen

Krijg alvast een sfeerimpressie:

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
12:30 - 18:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.dynamo-eindhoven.nl/programma/eindhoven-game-festival/

Organisator

Brabant Maatjes
E-mail:
info@brabantmaatjes.nl
Bekijk de site van Organisator