Brabant Maatjes Educatief
Lezingen

Tijdens onze lezingen delen onze ervaringsdeskundige teamleden van Stichting Brabant Maatjes moedig hun persoonlijke reizen door de uitdagingen van mentale gezondheid, met een speciale nadruk op eenzaamheid en hoe ze hiermee zijn omgegaan. Ontdek ook ons Brabant Maatjes programma, een lichtpuntje voor jongeren die zich geïsoleerd voelen, waar ze een maatje kunnen vinden om samen weer stralend door het leven te gaan.

Bespreekbaar maken

Stichting Brabant Maatjes brengt een diepgaand begrip van eenzaamheid tot leven en onthult de krachtige impact ervan, met als doel anderen aan te moedigen dit onderwerp aan te snijden.

Ontdek hoe wij inspirerende inzichten bieden over het verlichten van eenzaamheid onder jongeren en hoe jij kunt bijdragen aan het creëren van betekenisvolle verbindingen.

Bewustzijn creëren

Scholen, maatschappelijke instellingen, jongerenwerkers en nieuwsgierige geesten kunnen via onze website boeiende lezingen en workshops aanvragen. Ontworpen om het bewustzijn rond mentale gezondheid en eenzaamheid onder jongeren te vergroten, bieden deze educatieve sessies praktische handvatten om hier daadwerkelijk iets aan te doen. Grijp de kans om samen impact te maken en het verschil te maken in de levens van jongeren!

Brabant Maatjes Educatief
Workshops

Positief Denken

Stichting Brabant Maatjes schittert met haar inspirerende workshops, die de kracht van positief denken in het dagelijks leven belichten. Stap in deze interactieve reis waar we diverse thema’s aanraken: van het smeden van een positieve zelfwaardering tot het verkennen van persoonlijke krachten, zelfreflectie, het bouwen van waardevolle connecties en het vinden van diepe verbondenheid.

Mentaal Welzijn

Vraag deze workshop aan en geef een boost aan het mentaal welzijn van jongeren, terwijl we samen eenzaamheid aanpakken. Ontdek de kracht van positief denken als jouw gereedschap voor een gezonde geestelijke balans.

Leer hoe dit kan leiden tot een betekenisvolle omgeving die jongeren ondersteunt en omarmt!

Bekijk Educatief aanbod